Google AdWords Drenthe

Op zoek naar een Google Adwords specialist uit Drenthe? Kijk aan, je hebt me gevonden! Ik verzorg Google AdWords campagnes voor klanten in Drenthe en daarbuiten. Ik woon en werk vanuit Drenthe, in het mooie Benneveld om precies te zijn. Adverteren met Google AdWords betekent zeer gericht en efficiënt adverteren. Je geeft aan op welke termen je wilt adverteren, tegen welke kosten en op welk moment en Google AdWords matcht jouw advertentiecampagne met zoekopdrachten van duizenden potentiële klanten. Je kunt je campagne ook lokaal inrichten, dus bijvoorbeeld enkel gericht op Drenthe of een straal van 50 kilometer rondom Assen of Emmen. Zo bereik je precies de juiste doelgroep!

Het gemak van adverteren met Google AdWords via mij:
Wil je adverteren op Google AdWords? Of doe je dat wellicht al, maar loopt de campagne niet zoals gewenst? Dan neem ik de campagne graag voor je uit handen. We maken vooraf duidelijke afspraken en voordat de campagne online komt krijg je eerst een opzet te zien. Vooraf kom ik desgewenst even langs, ik woon toch in Drenthe, dus in de buurt! Pas na jouw goedkeuring gaat de campagne online. Dit is wat ik voor je doe:

  • Ik zet de complete campagne voor je op;
  • na goedkeuring zet ik de campagne live: het adverteren op Google kan beginnen!
  • Vervolgens zorg ik voor onderhoud en bijsturen van de campagne (het gaat niet vanzelf….) en;
  • ik stuur je wekelijks of maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten, tips en aanbevelingen.
  • Ik neem de campagne volledig uit handen, maar we overleggen regelmatig, zodat je altijd op de hoogte bent.

Ik werk nauw samen met mijn opdrachtgevers. Jij weet welke producten goed verkopen, wie je concurrenten zijn, hoe de markt zich ontwikkelt en op welke termen je wilt adverteren op Google. Ik weet de weg in Google AdWords en ken de trucs en de dingen die werken. Ik beheer meerdere campagnes voor opdrachtgevers uit Drenthe en daarbuiten, dus werkwijzen die bij anderen werken, werken wellicht ook voor jouw campagne. Samen maken we er een succes van! Adverteren op Google is niet achterover leunen, maar actief aansturen. Ik neem het overgrote deel daarvan uit handen, zodat jij je kan richten op andere dingen. Wel zo makkelijk!

Google Adwords: bereik je doelgroep in Drenthe en daarbuiten!
Het advertentiesysteem van Google, Google AdWords, biedt vele mogelijkheden, waardoor je je doelgroep zeer gericht kunt benaderen. Zo geef je exact aan op welke zoekwoorden je wilt adverteren, kun je diverse advertentievarianten maken en testen, meerdere links tonen onder je advertenties of – meer geavanceerd – remarketing campagnes opzetten waarmee je bezoekers opnieuw kunt benaderen via het Google advertentienetwerk (dus buiten Google.nl) om ze zo alsnog te verleiden tot afname van je product of dient. Je budget hou je prima in de hand: je geeft een maximumbudget per dag op bij Google AdWords en je betaald nooit meer dan dat. Het benutten van deze en de vele andere mogelijkheden is mijn dagelijkse werk. Ik weet de weg in Google Adwords en kan je helpen succesvol  te adverteren op Google.

Meer weten over adverteren op Google AdWords?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product of dienst? Of wil je meer weten over adverteren via Google AdWords? Neem dan eens contact met me op via de mail of telefoon. Ik woon vlakbij, in Benneveld, nabij Zweeloo (dus in Drenthe). Indien gewenst kom ik graag eens bij je langs! Of ik zet een bak koffie voor je op mijn thuiskantoor. Graag tot horens!

Meer over Google Adwords in deze blogs en pagina’s: