Frank & Co.

Met de nadruk op Co. Want Frank gelooft in samenwerking. En het is dus niet zo gek dat hij samenwerkt met een collectief van steengoede, groene en te gekke vakidioten. Huur je Frank in, dan krijg je zijn netwerk erbij. Dat netwerk bestaat uit marketeers, communicatiemensen, creatieven, designers, IT-ers, techneuten, acquisiteurs, copywriters, strategen, noem maar op. Allemaal goed in hun vak, maar ook allemaal doordrenkt met een gezonde portie gedrevenheid om de wereld een beetje mooier te maken.

Behoefte aan een club gedreven mensen?
Wij werken graag voor mooie merken en goede doelen. Voor organisaties die – net als wij – de wereld mooier (willen) maken. Samen bepalen we wie of wat er nodig is om jouw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Frank & Co. is een duurzaam reclamebureau, maar dan zonder die kekke (lees: dure) kantoren en ladingen overhead (lees: dikke rekeningen). Ook zin in een “bureau” dat de nieuwe wereld begrijpt? Bel of mail dan met Frank. Hij is je eerste contact.

Zin om samen te werken?
Frank is op zoek naar vakmensen met groen DNA en een gezonde dosis motivatie om een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. En o ja, je moet ook nog een beetje sjoege hebben van reclame, marketing of ‘het internet’. Herken je jezelf in dit profiel? Mail naar Frank en sluit je aan!