Duurzaam internetbureau

Frank & Co. is een duurzaam internetbureau zonder bureau. Wij zijn namelijk een netwerkbureau, een collectief van groene vakidioten die samen werken aan het online succes van mooie merken en goede doelen. Voor organisaties die net als wij de wereld een beetje mooier (willen) maken. Met een collectief heb je wel de lusten van goede mensen, maar niet lasten van een duur bureau. Wij zijn dankzij deze werkwijze sneller en goedkoper dan het gemiddelde internetbureau en we opereren 100% duurzaam. 

Een duurzaam internetbureau?

Ik – Frank – loop al een tijdje mee in de internetwereld. Lang genoeg om te weten dat duurzaamheid nauwelijks een issue is in de internetbranche. Gek toch? Het is één van de snelst groeiende markten en de branche loopt vol met jonge, frisse mensen die toch zouden moeten begrijpen dat duurzaamheid inmiddels wel “een dingetje” is? Maar als het om duurzaamheid gaat dan is het muisstil in de internetwereld…

Daar wil ik graag verandering in brengen, want hoe milieuvriendelijk, duurzaam en groen ‘het internet’ ook lijkt, er is nog veel te verbeteren! Te beginnen met het opzetten van een heus duurzaam internetbureau dat werkt voor mooie merken, goede doelen en (semi)overheidsinstellingen. Voor organisaties met een meerwaarde dus. Voor hen zetten onze techneuten, webdesigners en online marketeers graag hun beste internetbeentje voor. Van dit soort clubs gaat ons bloed sneller stromen en door hen te helpen, helpen we de wereld vooruit.

Onze diensten

We bouwen websites en webshops op basis van open source oplossingen (in WordPress, Drupal, Typo3, Magento en Woocommerce), we leveren online marketing diensten (Google Grants, Adwords, SEO, display advertising, social media marketing) en we zorgen voor goede content op je website (tekst, foto’s, video’s). En natuurlijk hosten we je website op een groene server.

Wat je zegt ben je zelf

OK, we zijn dus selectief in onze klanten. We werken voor veel organisaties, maar niet voor iedereen. Op die manier maken wij het grootste verschil. Maar ook binnen de eigen netwerk-organisatie werken we bewust en duurzaam. Ieder lid van het collectief vult het anders in, maar als je zelf duurzaam bent, dan word je bedrijf dat bijna vanzelf ook. Het begint met bewuste keuzes maken. Bekijk bijvoorbeeld hoe ik zelf met duurzaamheid en MVO om ga.

Zin in een duurzaam internetbureau?

Wij werken voor bedrijven en organisatie die het verschil (willen) maken. Heb je behoefte aan een nieuwe website of webshop? Of wil je je online marketing verbeteren? Bel of mail dan met Frank. Hij kent de duurzame wereld én de internetwereld op zijn duimpje en helpt je graag een stap verder!