Eten & Drinken

Marketing en internet is mijn vak, eten en drinken mijn passie. Ik hou van eerlijke boeren, mooie restaurants en ambachtelijke producenten. Ik laaf me aan de verhalen achter producten en doe niks liever dan die verhalen delen met anderen. Ik wil boeren, producenten en consumenten bij elkaar brengen, zodat mensen weten wat ze eten. Dat is mooi werk en dat doe ik graag. Dus doe je ook iets in de wereld van eerlijk eten? En wil je graag wat rumoer maken omtrent je bedrijf of product? Of een evenement organiseren? Dan ben ik graag van de partij!

Food Marketing
Hoe zet je een goed product in de markt? Welk verhaal ga je vertellen? En wat wil je dat je merk uitstraalt? Ik help je dat soort vragen te beantwoorden. Vervolgens geef ik er ook handen en voeten aan: dus ik regel het marketing- en internetplan, bedenk een passende uitstraling en zorg voor dito teksten. Waar we beginnen hangt af van waar jij staat. Ik vind het te gek om vanuit niets iets te maken of van iets nog meer. Ik ben aanjager, bedenker en meedenker. Samen maken we er iets moois van, samen zorgen we dat je opvalt!

Evenementen
Zien is geloven. Ik heb dat ondervonden toen ik evenementen als Lekker naar de Boer en de uitreiking van de ASN Bank Wereldprijs mocht regelen. Dat is mooi werk. Tijdens Lekker naar de Boer vertelden de boeren zelf over hun biologische boerderij. Dat zegt meer dan duizend campagnes. De energie die loskomt tijdens events is geweldig. Ik broed op een aantal eigen (food- en muziek) events, maar mocht jij nu ook iets met eten, drinken, duurzaamheid of cultuur willen doen, dan denk ik graag mee. Ik neem de rol van eventmanager op me en ik breng mijn marketingkennis en -netwerk mee. Dus het regelen van websites, flyers en programmaboekjes maak ik ook in orde.

Poten in de klei
Nou ja, zandgrond dan. Hier in Drenthe is geen klei, maar wat ik bedoel te zeggen is dat ik zelf ook bezig ben met eten en drinken. Ik ben imker en timmer momenteel letterlijk aan mijn eigen imkerij. Daarnaast importeer en verkoop ik biologische en biodynamische wijnen via het internet. Er waren ook nog wat vingeroefeningen met een bierbrouwerij. Die ervaringen komen vaak van pas. (En zo niet, dan kan ik je in elk geval een goed glas wijn schenken!)

Bakkie doen?
Lijkt mij leuk! Een biertje of wijntje vind ik trouwens ook lekker. Bel voor meer info, dan spreken we af: 085 – 1304735. Of mail naar hallo@frankrozendaal.nl.