Freelance online marketeer

Of je nu een grote of een kleine online marketing klus te klaren hebt, ik pak het graag voor je op. Ik voel me prima thuis in de wondere wereld van zoekmachines, social networks, CMS systemen, webstatistieken en online campagnes. Als freelance online marketeer adem ik het medium internet. Ik geloof in nieuwe media en ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en marketingtoepassingen. Ik zet mijn online marketingkennis in voor grote en kleine opdrachtgevers in diverse sectoren en ik werk ook veelvuldig voor andere online marketing- en internetbureaus. Op die manier ken ik alle uithoeken van mijn werkveld. Die kennis pas ik ook graag voor jou toe!

Online strategie en uitvoering
Binnen het online werkveld ben ik breed inzetbaar. Ik denk graag mee op strategisch en tactisch niveau, maar ben ook zeker niet te beroerd om zelf aan de knoppen te draaien. Vind ik ook leuk. Plannen schrijven kan ik zeker, maar breng ze nog liever in de praktijk. Mijn rol is afhankelijk van de organisatie waar ik beland. In een rol als online marketeer, internet projectmanager of social media specialist zit ik het meest op mijn plek.

Het verschil maken
Ik heb ruim 10 jaar ervaring als (online) marketeer in diverse sectoren: in de industrie (B2B), in de financiële en zakelijke dienstverlening, in de zorg en in de non-profit sector. Ik heb zeer specifieke ervaring en kennis in de “duurzame” sector dankzij mijn werk voor de duurzame ASN Bank. Ik voel me nog steeds verbonden met die sector en doe graag klussen voor bedrijven en initiatieven die het verschil willen maken.

Beschikbaarheid
Ik ben momenteel beschikbaar voor klussen van maximaal 32 uur. Voor kleinere klussen of een incidenteel advies ben ik altijd beschikbaar. Ik woon in het prachtige Benneveld (het best bewaarde geheim van Drenthe) en werk voor klanten door heel Nederland, indien gewenst op locatie. Reizen, geen probleem. Doe ik met “mijn gele kantoor”. (Laptop in de trein en gaan!)

Meer informatie
Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bel of mail me gerust via 06-11537523 of frankrozendaal@gmail.com. Mijn CV vind je op Linkedin. Of volg me op Twitter. Ik hoor graag van je!