Goed & Groen

Van goede en groene plannen gaat mijn bloed sneller stromen. Bedrijven en organisaties die het verschil (willen) maken zijn bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met marketing- en internetvraagstukken en ook voor toffe evenementen mag je me bellen. Verder word ik heel enthousiast van goed en eerlijk eten. Dus ben je boer, restaurateur of producent met mooie producten? Bel me!

Goede diensten
Ik help organisaties om hun goede verhaal op de juiste manier te vertellen. Ik denk niet hokjes als online of offline: ik denk vanuit de klant of donateur. Samen stippelen we de ideale route uit en daar kiezen we passende communicatie en media bij. Ik lever diensten op het gebied van:

Marketing & Internet
Food & Events

Ervaring in het duurzame wereldje
Ik heb het geluk gehad om voor veel mooie merken te mogen werken. Ik ben een vakspecialist, maar “marketing en internet” krijgen voor mij pas inhoud als het voor de juiste organisaties is. Ik weet uit ervaring hoe mooi het is om voor dit soort clubs te werken en hoe gaaf het is om als team het verschil te maken.

Wat je zegt, ben je zelf!
Duurzaam babbelen zet geen zoden aan de dijk. Dus, dit is wat ik zelf doe:

 • 100% windenergie
  Mijn thuiskantoor draait op windenergie van Nederlandse bodem, geleverd door Greenchoice.
 • Groene hosting
  Deze website draait op een server van Greenhost. Websites die ik oplever trouwens ook.
 • Bewust van A naar B
  Ik ben dol op de trein (lekker doorwerken!) en nog doller op de OV-fiets (lekker fietsen!). En sinds kort rijd ik in zo’n Prius met een stekker, zeg maar een auto op windenergie.
 • Zo min mogelijk papier
  Mijn kantoor is niet papierloos, wel papierarm. Papier dat ik gebruik is van dat ongebleekte, 100% gerecyclede soort. Ziet er wat minder fraai uit en vandaar dat ik liever online factureer.
 • Duurzaam bankieren
  Mijn geld staat bij de duurzame ASN Bank en de niet geheel onduurzame Rabobank.
 • Non-profit tarief
  Non-profits krijgen standaard korting op mijn tarief, zodat zoveel mogelijk geld de goede kant op kan rollen.
 • Ik werk niet voor iedereen
  Voor organisaties en bedrijven die hun geld verdienen met olie, porno, tabak, gokken, wapens, kernenergie, bio-industrie of gentech werk ik niet.

Interesse of meer info?
Neem dan contact met mij op! Bel of mail naar 085 – 1304735 of hallo@frankrozendaal.nl.