Online Marketing

Ik ben gespecialiseerd in online marketing en werk al vele jaren als online marketeer, zowel voor MKB-ers en ZZP-ers, als grotere organisaties. Ik werk(te) bijvoorbeeld voor ASN Bank, Schoevers en de ANWB. Marketing is mijn vak, internet mijn tweede natuur. Ik denk niet vanuit de techniek, maar vanuit de klant en ik help je graag verder op internet!

Online marketing volgens Frank
Ik ben een online marketeer van het nuchtere soort. Geen snelle internetjongen met ingewikkelde praatjes. Laten we het niet moeilijker maken dan het is: jij wilt online zichtbaar zijn en ik kan je daarbij helpen. Online marketing is gewoon marketing, maar dan op internet. Daar gelden andere regels en je kunt er andere instrumenten inzetten, maar het is en blijft gewoon marketing. Dat betekent: inspelen op de wensen en behoeften van jouw klanten. Ik ken de online marketing wereld, jij kent je klanten. Samen kunnen we er iets moois van maken.

Online netwerk
Ik ben breed inzetbaar, maar kan natuurlijk niet alles. Daarom werk ik nauw samen met internetbureaus en andere freelance specialisten, zoals Magento webshop bouwers, Google Analytics guru’s, WordPress helden, designers en grafisch vormgevers. Huur je mij in, dan krijg je dat netwerk erbij.

Meer weten over online marketing?
Neem dan contact met me op. Bel of mail naar 085 – 1304735 of hallo@frankrozendaal.nl.