Frank Rozendaal

Frank RozendaalEven voorstellen
Ik ben Frank Rozendaal, freelance marketeer en internetspecialist. Ik ben een marketeer met passie voor duurzaamheid en echt en eerlijk eten. Marketing is mijn vak, internet mijn tweede natuur, duurzaamheid niet meer dan logisch. En eten? Dat doe ik al sinds 1979. Ik ben er vrij goed in.

Je kunt mij inhuren als freelance (project)manager of adviseur. Ik ben tevens de drijvende kracht achter BiologischeWijnwinkel.nl, een webshop voor biologische wijnen en BiologischBier.nl, een webshop voor – jawel – biologisch bier. Deze shops zijn onderdeel van Frank’s Food, mijn online winkel voor alles wat goed en lekker is. Ik bied via Frank’s Food ook workshops aan gericht op goed, echt en smaakvol eten en drinken.

Huur je mij in, dan krijg je mijn netwerk erbij. Ik werk achter de schermen aan een groen reclamebureau annex duurzaam internetbureau. Dat is nu nog naamloos, maar we gaan zeker naam maken, reken maar!

Oog voor de toekomst
Ik kijk graag vooruit en ben geïnteresseerd in “het nieuwe”. Niet als doel op zich, maar als middel om bedrijven en organisaties vooruit te helpen. Innovatieve marketingvormen en nieuwe internettoepassingen volg ik op de voet. Ook social media en mobile marketing hebben mijn aandacht.

Met het oog op de toekomst, en vanuit een persoonlijke betrokkenheid, kijk ik naar de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zie ik als een must voor iedere organisatie. Niet als groen sausje over het productaanbod, maar als wezenlijk onderdeel van de organisatie. Puur, echt en recht uit het hart.

Opleiding
Ik volgde de opleiding HBO Communicatie aan de Ichthus Hogeschool te Rotterdam en vervolgens heb ik diverse marketing- en communicatiecursussen gedaan, waaronder NIMA-A en de Leergang Online Marketing.

Werkervaring
Ik ben begonnen als marketeer in de industriële sector. Vijf jaar tussen de robots heeft mijn liefde voor innovatie en techniek aangewakkerd. Voor zingeving in mijn werk ben ik overgestapt naar de ‘duurzame sector’. Ik ben begonnen als Internet Manager bij de ASN Bank en vrijwel gelijktijdig heb ik daarnaast Bureau Rozendaal opgericht. (Ja, originele naam…) Later ben ik als Online Marketeer en vervolgens als Community Manager doorgestroomd bij de ASN.  Vervolgens heb ik een klein uitstapje gemaakt naar de zorgsector. En nu ben ik dus als freelance (online) marketeer (en een beetje als wijnhandelaar…) aan de slag.

Interesses & Inspiratie
Natuur, boerenland, moestuinieren, duurzame energie, dubbele espresso, biologische wijn, biobier, koken, pasta, fietsen, goede films, Tour de France, schaatsen, rond het huis lummelen, klassieke muziek, progressieve rock en metal, Drenthe, mooie steden, musea, kunst, filmhuizen, theater en reizen.

Contact

Bel of mail naar 085 – 1304735 of hallo@frankrozendaal.nl.

Ik heb de drukke Randstad enige jaren terug ingewisseld voor de Drentse natuur. Vanuit het mooie Benneveld werk ik voor opdrachtgevers door heel Nederland. Hier nog even mijn volledige adresgegevens:

Frank Rozendaal
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
M 085 – 1304735