Websites, shops & apps

Je wilt een website, maar waar begin je? Hetzelfde met een webshop of een app: er is zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet… Magento, WordPress of toch maar het CMS van je lokale internetboer? Als dit de vragen zijn waarmee je worstelt, dan kan ik je wellicht helpen. Ik bouw (bewust) zelf geen websites, shops en apps, maar ik weet wel waarop je moet letten en ik kan je verder helpen in dit woud van mogelijkheden. Ik zaag leveranciers voor je door en breek gemakkelijk door commerciële praatjes heen. Op deze manier zorg ik dat je krijgt wat je zoekt en dat leveranciers waarmaken wat ze je beloven.

CMS en/of bureauselectie
Welk content management systeem past bij jouw organisatie? Welke functionaliteiten heb je nu echt nodig en waar moet je CMS aan voldoen? En welk CMS biedt de oplossing voor jouw organisatie? Het zijn vragen waar ik je bij kan helpen. Ik kan ook helpen bij bureauselectie en offertes voor je opvragen en beoordelen. Ik heb dit voor meerdere bedrijven gedaan en ik probeer daarbij zoveel mogelijk te kijken naar jouw wensen, niet naar hetgeen de verschillende partijen claimen te kunnen aanbieden. Ik heb dergelijke selectierondes voor diverse grote en kleine bedrijven mogen doen, met grote en kleine bureaus als leverancier. Ik ken een heel scale van content managementsystemen van binnenuit en ik heb ermee gewerkt: Drupal, Sitecore, Hippo, Alterian, Magento, Umbraco, WordPress en vele andere systemen zijn de revue gepasseerd. Ik weet wat je ermee kan en ken vanuit de praktijk de voor- en de nadelen. Met deze kennis help je graag aan het juiste systeem en aan de juiste leverancier.

Een website, shop of app via mijn partners
Ik help je met het selecteren van een passende oplossing. Dat kan met een bureau van je eigen keuze of via een van mijn partners. Ik bouw zelf geen websites, maar heb wel mensen om me heen die dit voor je kunnen realiseren. Het zijn stuk voor stuk specialisten in een bepaalde techniek of oplossing. Ik kan het projectmanagement voor je doen of zelfs het hele project uit handen nemen. Ik zorg dat het project wordt oplevert en help je waar nodig ook met het vullen van je website, het optimaliseren van de content en de online marketing van je nieuwe webshop of website.

Geïnteresseerd?
Neem contact met mij op via 085 – 1304735 of hallo@frankrozendaal.nl