Zoekmachine Marketing (SEO/SEA)

U wilt dat zoekers u vinden?
Dat kan! Door doeltreffend te adverteren bij zoekmachines. Ik help u graag bij het opzetten en onderhouden van uw zoekmachine advertentie campagne. Met behulp van Google AdWords en Yahoo Search Marketing zorg ik dat u optimaal vindbaar bent voor uw doelgroep! Uw advertenties verschijnen op de bekende zoekmachines en/of op hun advertentienetwerken.

Mijn “search advertising” diensten op een rij:

  • opzetten en onderhouden van uw complete campagne(s)
  • adverteren bij Google Adwords en/of Yahoo Search Marketing
  • wekelijkse rapportage van resultaten en werkzaamheden
  • ook voor analyse en optimalisatie van bestaande campagnes!

Haal het maximale uit uw budget
Bij zoekmachine marketing betaalt u enkel voor kliks (dus bezoekers) en niet voor vertoningen. Een groot voordeel ten opzichte van andere marketingmiddelen. U betaalt nooit meer dan het vooraf vastgestelde budget. Zelfs met weinig geld zijn prima resultaten te behalen. Ook lokaal of regionaal adverteren is mogelijk. Adverteren bij zoekmachines kan structureel en actiematig worden ingezet en helpt u bij de verkoop van uw producten of diensten.

Adverteren op zoekmachines van A tot Z
Ik kan uw zoekmachine advertentie campagne volledig uit handen nemen:

  • bepalen en analyseren van zoektermen
  • opstellen van advertentieteksten
  • monitoren en bijsturen van de campagne
  • doormeten van de resultaten

Wekelijks ontvangt u een uitgebreide rapportage van de verrichtte werkzaamheden én de behaalde resultaten. U heeft al een zoekmachine advertentie campagne vanaf € 77,50 per maand (exclusief klikbudget).

Google AdWords Training
Beheert u uw AdWords campagne liever zelf, maar heeft u onvoldoende kennis en inzicht in het systeem? Dan is een Google AdWords training wellicht iets voor u. Deze basistraining geeft inzicht in Google AdWords aan de hand van theorie en praktijkopdrachten. Na afloop bent u in staat om zelf uw campagne op te zetten en te onderhouden. De training wordt bij u op kantoor gegeven en neemt een dagdeel in beslag. De kosten bedragen € 249,00 p.p. excl. BTW.

Adverteren op het Google Netwerk (“Advertenties door Google”)
Wilt u zichtbaarheid tegen lage tarieven? Dan is adverteren op het Google advertentienetwerk waarschijnlijk interessant voor u. Dat kan al vanaf € 0,03 cent per klik! (U betaald dus niet voor vertoningen.) Uw advertenties verschijnen op websites die “Advertenties door Google”, ook wel Google AdSense advertenties, toestaan en/of bij zoekpartners van Google. Eventueel kunnen bepaalde websites worden uitgesloten. Of ik richt uw campagne op een bepaalde selectie van websites. U kunt ook banners plaatsen op het Google netwerk. Dit is vaak een voordelig alternatief voor de reguliere bannernetwerken.

Interesse?
Neem dan gerust contact met mij op. Bel of mail naar 06-11537523 of frankrozendaal@gmail.com.