Rozendaal lid van MVO Nederland

mvo_nederlandSinds deze week is Bureau Rozendaal aangesloten bij MVO Nederland, de kennis- en netwerkorganisatie die het bedrijfsleven stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Hiermee wil ik mijn betrokkenheid bij dit thema onderstrepen en laten zien dat een eenmansbureau als het mijne ook kan bijdragen aan MVO. Vooral op het gebied van inkoop ben ik bewust bezig en mijn diensten zet ik graag in voor maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties, maar er is nog ruimte genoeg om mijn MVO beleid verder te professionaliseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt kansen voor uw marketing- en communicatiebeleid. Ook bij MVO Nederland hoop ik daarvan weer mooie voorbeelden te gaan zien!

Wilt u ook werk maken van MVO? Meld u dan gratis aan. Teken het manifest en je hoort bij de club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *