Twittermaniak

Twitter is uiterst besmettelijk. Las ik vroeger (2 weken geleden) ’s ochtends eerst mijn mail, nu denk ik me tijdens het ontbijt al suf over een originele openings-tweet. (Nog geen enkele keer gelukt…) Want wie niet tweet bestaat niet.

Mijn eerste schreden op het microblogpad werpen inmiddels haar vruchten af: 22 zielen blijken mij te willen volgen en ik ben inmiddels zelfs in de duurzame twittergids beland. Hoera! Met stip op plek 37. Blijkbaar maken mijn verrichtingen indruk. Zelfs Amnesty en Milieudefensie volgen mij nu.

Ook benieuwd naar mijn dag-tot-dag berichtgeving? Kijk op Twitter.com/FrankRozendaal.

1 opmerking over Twittermaniak

  1. Caroline

    Frank is onbetwist de Twitter King!

    Nieuw doel: op naar de top-5 in de duurzame twittergids.

    groeten,
    Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *