Google komt op TV

Nog meer Google nieuws. Vandaag kondigde Google aan dat ze in samenwerking met Sony, Logitech en Intel werkt aan een nieuw platform voor TV: Google TV. Ze gaan on demand “uitzenden”. Dus niet meer wachten op het acht uur journaal, maar gewoon kijken wanneer het jou uitkomt. En geen programma’s meer omcirkelen in de gids, maar gewoon zoeken met Google op de beeldbuis naar een leuk onderwerp. Dag analoog kanaal, dag tv-gids, hallo Google. Weer een revolutie op komst. Binnenkort ook Google AdWords op TV? Reken maar!

2 opmerking over Google komt op TV

  1. DOCKA

    Slim van google. Ik ben benieuwd of dit groot wordt en over een jaar of wat de meeste mensen op zo’n manier tv kijken. Het geeft veel mogelijkheden, deze manier van tv!

  2. Frank Rozendaal

    @DOCKA Snelle reactie!
    Dit is een “shift in screens”. TV is niet meer gebonden aan je televisie en internet niet meer aan je PC. Die ontwikkeling is al langer gaande, maar dit zal e.e.a. ongetwijfeld in een stroomversnelling brengen. Ik zal eerdaags eens een blog aan wijden aan die trend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *