Bye bye vaste baan, hallo freelance bestaan!

Op 1 mei is het zover! Dan stop ik met mijn (parttime) dienstverband en ga ik voor de volle 100% ondernemen! Na vijf jaar parttime ondernemen is het tijd voor de volgende stap. Ik ben er klaar voor: ik heb een mooi vast klantenbestand, genoeg ervaring, een prima netwerk en geen bezwaar tegen een paar maanden droog brood, dus ik ga het avontuur vol vertrouwen aan. Zin in!

Wat ik ga doen?

Ik zal me blijven richten op freelance online marketing klussen en advies, maar ga mezelf nu ook als interim (online) marketeer verhuren. Marketing en internet zijn en blijven de kern van mijn eenmansbedrijf. Naast freelance en interimklussen ga ik ook actiever aan de slag met workshops. Binnenkort meer daarover. Verder ga ik nu echt werk maken van mijn diensten op het snijvlak van marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik voel me thuis in die sector en dus daar ga ik mezelf (nog) meer tussenwroeten. En als bijzaak hou ik natuurlijk mijn biologische wijn webshop in de lucht. Dat is vooral leuk om te doen, ik hou er nog niet bijster veel aan over. Maar wel prettig voor de afwisseling. Ook hier binnenkort een nieuwe dienst: wijnproeverijen! Thuis, op het werk, in het park, op het strand, het kan allemaal.

Het beloofd een enerverend jaartje te worden. Ik heb nog een mooie Châteauneuf-du-Pape in de kelder liggen: die lag te wachten op een mooi moment. Ik geloof dat dat moment daar is!

14 opmerking over Bye bye vaste baan, hallo freelance bestaan!

 1. Josselien

  Klinkt goed, Frank. En volgens mij allemaal op je lijf geschreven! Heel veel succes met alle nieuwe plannen en geniet van je Chateauneuf… Proost!

 2. Pingback: Tweets die vermelden Frank Rozendaal » Blog Archive » Bye bye vaste baan, hallo freelance bestaan! -- Topsy.com

 3. Edwin Gels

  Frank,

  Hier ongeveer dezelfde keuze gemaakt (begin dit jaar). Het werkt een stuk beter ! Ga je zeker geen spijt van krijgen.

  We spreken snel een keer af. Denk dat we elkaar (zakelijk) prima kunnen aanvullen.

  Succes en vooral veel genot toegewenst.

  Groet,

  Edwin Gels
  Webba

 4. Thomas

  Leuk! Veel succes de komende tijd!

  Ben je ook beschikbaar als freelance internet-tekstschrijver, gericht op (natuurlijke) SEO? Of is dat een stap te ver? Het viel me op dat de teksten van je webshop erg goed zijn.
  Laat anders even een berichtje achter…

 5. Gerti van Stijn

  Beste Frank,
  Veel succes met deze nieuwe stap. Ooit heb ik ook de spannende stap gezet om te stoppen met mijn parttime- 24 uurs-maar-altijd-meer-baan en mij volledig te richten op mijn eigen onderneming. Een betere stap had ik niet kunnen zetten! Het kwam mijn onderneming enorm te goede. Ik wens je graag hetzelfde toe.
  “A la votre!” zoals ze hier zeggen als ze het glas heffen (op je gezondheid!)
  Hartelijke groet,
  Gerti van Stijn I Maison van Stijn

 6. Tessa

  Jee Frank wat goed zeg! Volgens mij is Albert ook weg bij de ASN. Toch wel weer veel veranderingen. Heb je nog contact met de ASN? Werk je daar nog freelance voor? Wat denk je: kunnen ze nog freelance tekstschrijvers gebruiken? Ik sta wel weer open voor de ASN en nieuwe, leuke opdrachten. Anyway: veel succes met je nieuwe richting! Mijn website http://www.tessakoop.nl is ook vernieuwd. Neem gerust een kijkje, wie weet kunnen we eens wat voor elkaar betekenen. Groetjes Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *