Fijne feestdagen en mooi 2012! (Ik ben er 2 januari weer.)

Na een bizar vol, druk, maar fantastisch jaar gaat het nu dan toch echt gebeuren: ik hou vakantie tot 2 januari. Volgend jaar beloofd nog bijzonderder te worden. Martine, mijn vriendin, heeft 25 minuten geleden haar laatste dag “voor de baas” gewerkt en we gaan komend jaar samen verder! We zijn vastbesloten om samen veel moois op poten zetten. Het geeft meer tijd en ruimte om de dingen die we doen nog beter te doen én om nieuwe dingen op te pakken. Tipje van de sluier: er komt een nieuwe wijnshop bij en Martine broedt op een lifestyle concept…. Ook op marketingvlak komt er meer moois aan. Iets met citroenen en limoenen….

Voor nu: fijne feestdagen en maak er een mooi jaar van in 2012! Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *