Plaats een link en maak kans op een fles Champagne!

Het is druk, druk, druk aan mijn kant, dus weinig tijd om te bloggen. Tot eind maart loop ik vier dagen per week rond op de online afdeling van ANWB Verzekeringen, als interim online marketeer. Mooie klus, waar ik me helemaal kan uitleven met SEO, affiliate marketing en online campagnes! Na maart blijf ik daar nog drie dagen, dus dat geeft meer tijd voor andere klussen, nieuwe plannen en niet te vergeten: mijn webshops.

Plaats een link en maak kans op een fles Champagne naar keuze!
Na BiologischeWijnwinkel.nl en BiologischeWijnwinkel.be heeft nu ook BioChampagnebestellen.nl het licht gezien. Dat is mooi, maar nu begint het Grote Geoptimaliseer: ik wil scoren op relevante termen, opdat mijn shops hoog in Google komen. En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken!

Het idee is simpel: plaats een link vanaf jouw blog of website naar één of meerdere  van mijn shops. Voor de wijn graag linken met de term “biologische wijn” (op deze manier dus, mag zowel naar de .nl als de .be) en/of voor de Champagne met de term “champagne bestellen“. Laat hieronder of via de mail weten dat je een link hebt geplaatst en je maakt kans op een fles Champagne naar keuze, die wij zullen verloten onder de deelnemers!

Mooie binnenkomer op de vroege morgen, niet? Champagne bij ontbijt, moet kunnen….. Maak er een mooie dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *