Volgen volgens Frank: #FF @crowdrevolt @roemen @lekkerndboer omdat…

Vrijdag, dus hier mijn Follow Friday tips! Met een beetje uitleg, anders blijven het van die losse flodders. Vanaf nu probeer ik je iedere vrijdag drie inspirerende Twitteraars voor te schotelen. Mensen en bedrijven die je volgens mij niet mag missen. Hier komen de eerste!

CrowdRevolt (@crowdrevolt)
Kwam ik vorige week tegen met een Livestream over Crowdfunding, gepresenteerd door de heren van Douw&Koren, Simon Douw (@simondouw) en Gijsbert Koren (@gwkoren). Die aflevering kun je nog terugkijken. CrowdRevolt is een interactieve zender, die je inspiratie en energie wil geven en ‘changemakers’ wil verbinden. Ze willen TV maken waarvan ze hopen dat je uit je bank opspringt, naar buiten stuitert en ook mee gaat doen. Klinkt goed! Volgen omdat dit best wel eens heel leuk zou kunnen worden! Eindelijk wel een bal op TV!

Nils Roemen (@roemen)
Vorige week was ik uitgenodigd voor een avond van blog HetKanWel (@hetkanwel) door duurzame mode webshop WatMooi (@watmooi). Daar sprak Nils Roemen. Nooit van gehoord. Bleek de jongen achter de hashtag (en bedrijf) #durftevragen te zijn. Hij hield een inspiratiesessie, die, verdomd, inderdaad behoorlijk inspirerend was! Mooi om te horen hoe hij als dik betaald consultant het roer heeft omgegooid en zich nu laat betalen via “waardebepaling achteraf” en zich inzet voor de Waarmakerij. Volgen omdat Nils heerlijk andersom denk dan de gemiddelde mens.

Lekker naar de Boer (@lekkerndboer)
OK, even wat reclame voor mijn eigen projectje. Moet kunnen toch? Een kleine 200 bio boeren houdt komend weekend open dag en ik hou je via dit account op de hoogte van de activiteiten. Tenminste, dat ga ik proberen, want ik sta morgen zelf de hele dag in Kloosterburen, puntje van Groningen, bij het prachtige bedrijf Landgoud (@Landgoud). Ik hoop dat ik daar mobiel bereik heb…. Volgen omdat het supermooi is om te zien hoe de biosector zich openstelt voor publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *