ZZ2-ers

En toen waren we met z’n tweeën. Sinds vorige maand werk ik samen met Martine Schut onder de naam Schut & Rozendaal. Dat zat al een tijdje in de pijplijn – sterker nog: sinds januari werken we al samen – maar nu is het officieel. We blijven doen wat we deden, zij het nu met z’n tweeën. We kennen elkaar al jaren, want naast onze onderneming delen we ook ons huis, auto, tuin, bank, bed, boeken, tv, …..

Met dit 1 mans + 1 vrouwsbedrijf zullen we de huidige activiteiten voortzetten en nieuwe activiteiten ontwikkelen. Ik blijf adviseren en interimmen op het gebied van (online) marketing, Martine runt de wijnshops en is bezig om een nieuwe shop op poten te zetten. Schut & Rozendaal zal voorlopig niets meer zijn dan het bedrijf op de achtergrond. We zullen met onze eigen namen naar buiten treden, maar ook onder een aantal labels. Het eerste label heeft vandaag een beetje daglicht gezien. En er zullen er zeker nog meer volgen! Reken op veel online, groen en duurzaams.

Voor de goede orde onze nieuwe bedrijfsgegevens:

Schut & Rozendaal v.o.f.
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
BTW NL851888380B01
KVK 55862292

Het bankrekeningnummer blijft hetzelfde: 12.80.33.533 Rabobank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *