Samenwerken is het nieuwe concurreren

Sinds deze week staat de website van Man on the Moon live, de nieuwe naam achter mijn online diensten. Met Man on the Moon ga ik “mensen met merken verbinden via digitale media”. Tot zover niets nieuws onder de zon, want dat deed ik onder mijn eigen naam ook al. Wel nieuw is dat ik mijn netwerk nadrukkelijker naar voren ga brengen. Man on the Moon werkt namelijk met een netwerk van freelance online professionals. Zo heb je voor iedere klus de juiste online man of vrouw. Online marketing klussen blijf ik gewoon zelf doen, maar voor online werk daarbuiten – denk aan dingen als user experience, online copywrting en webdesign – zoek ik dus nadrukkelijker de samenwerking met anderen, want samenwerken is als je het mij vraagt de sleutel tot succes. En het is daarnaast ook nog eens veel gezelliger. Neem gerust eens een kijkje op de site van Man on the Moon!

P.S. 1
En deze blog dan? Tja, die was toch al niet echt levendig… Ik pak het bloggen over online marketing opnieuw op via de site van Man on the Moon en vakblogs. Deze blog gaat in de ijskast. R.I.P.

P.S. 2
Mocht je, net als ik wijngek of foodie zijn, kijk dan eens op Frank’s Food Blog. Daar vind je regelmatig lekkere blogs over biologische wijn en eerlijk en lokaal eten. Ook heel smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *